Husdyrbrug

Omkostningerne og farerne ved fugle i mejeri-og husdyrhold.

Forsøg har vist at en flok på 1000 stære kan spise 20 kg foder eller mere per dag. Fugle kan lide at spise de meget proteindele af dyrernes rationer, husdyrene ikke får den næring de behøver. Dette sænker dyrenes vækstrater og giver meget faldende mælkeproduktion. Klik her for at læse mere

Fugle kan smitte med fødevarebårne sygdomme, såsom E. coli og Salmonella . Arbejdstilsynet har omfattende retningslinjer og advarsler om risikoen ved at arbejde med rengøring i områder som er  forurenet med fugleklatter. Der er mere end 60 sygdomme, der kan overføres fra fugle til mennesker, primært med kontakt med fugleekskrementer. 

Når fuglene kommer inden for rækkevidde af et område beskyttet af Bird Gard ændrer de straks retning og flygter fra området!

Hvorfor flytter fuglene ind?

Fugle elsker lader og åbne foderpladser, fordi her er varmt og tørt og fuglene kan spise så meget som de kan ved de åbne foderpladserr. Fugle er meget sociale og en flok stære kan vokse til 20.000 fugle eller mere! Propan gas kanoner kan bruges i en kort periode og vil genere fuglene så de forlader stedet for en stund, men de kommer altid tilbage.

Bird Gard har brugt  fuglenes egne advarsels og alarm skrig for at holde dem væk fra millioner af hektar afgrøder, frugtplantager, mejerier og foderpladser rundt om i verden i mere end 25 år!

I 1950 har zoologer fra  Pennsylvania State College  brugt båndoptagelser af nødstedte stære for at slippe af med store fugle flokke fra træer og lader. I dag bruger Bird Gard, elektroniske og digitale afskræknings og alarmopkald indspilninger fra virkelige fugle i nød og kombineret sammen med lyden af deres naturlige fjender, rovfuglenes jagtskrig har vi et fantastisk afskræknings produkt. Lydene afspilles gennem high-fidelity og vejrbestandige højttalere og effekten er så markant, at fuglene tror de bliver angrebet. Retningen af højtalerne, timing og kombination af lydene styres af en mikroprocessor i en vilkårlig rækkefølge.

Kontrol med fuglene

Forskere og landbrugets konsulenter har på de bedste forskningsuniversiteter spillet en afgørende rolle i BirdGard´s fortsatte udvikling af fugle kontrol produkter til landbruget og husdyr industrien. Felt undersøgelser foretaget fra Cornell University,   University of California i Davis  og andre har vist ekstremt gode resultater med BirdGard så forsøgene fortsætter, dette for stadig at kunne afprøve og teste  BirdGard´s effektivitet i forskellige situationer men også for at kunne bevise at BirdGard er i stand til at sænke de omkostninger der er forbundet med tab af værdier ved voldsomme fugle tilhold.

Løbende forskning og udvikling har gjort Bird Gard til verdens førende inden for elektronisk fugle afskræknings teknologi.

Hvorfor vælge Birdgard

Med BirdGard installeret kan du slippe af med fugle, lige fra en lille stald med løsdrift og op til stalde i størrelsen med 500 dyr. Alle BirdGard produkterne er solid-state, vejrbestandige og konstrueret til drift uden problemer i årevis, inde og ude.

BirdGard får fuglene ud af staldene og væk fra dyrene uden brug af kemikalier net eller giftstoffer. Og i modsætning til propan gaskanoner og andet larmende pyroteknik, vil BirdGard´s naturlige optagede fuglelyde ikke forskrække eller agitere husdyr.

 

Hvis du ønsker hjælp til at finde den rigtige BirdGard til netop dit fugle problem kan du klikke her.

For personlig hjælp, ring 2424 1482 alle hverdage mellem 8:00 og 17:00.

Brochurer


Download PDF

Hvis du ønsker hjælp til at finde den rigtige BirdGard til netop dit fugle problem kan du klikke her.

For personlig hjælp, ring 2424 1482 alle hverdage mellem 8:00 og 17:00.

Køge

    Vandstjernevej 34,
        4600 Køge

   Tlf.: 2424 1482
  insekta@email.dk

Aarhus

   Tlf.: 2424 1482
  insekta@email.dk

København

   Tlf.: 7020 5571
  insekta@email.dk

Bliv ringet op *skal udfyldes

Birdgard
Please let us know your name.
Please write a subject for your message.
Invalid Input
Please let us know your email address.
Please let us know your message.
naturen mod naturen.