Luftfart

Port Lotniczy Szczecin-Goleniow, Szczecin-Goleniow Airport
Problem: Diverse fugle
"I sommeren 2007 blev den første Bird Gard Super Pro Amp enhed opsat i Szczecin-Goleniow lufthavnen. Fra det øjeblik Bird Gard enheden blev aktiveret har den fungeret upåklageligt og korrekt. Ud fra vores regelmæssigige fugle observationer, kan vi konkludere, at lufthavnen, i det område hvor Bird Gard maskinen er monteret, er lufthavnen praktisk taget fri for fugle. Bird Gard Super pro Amp enheden kræver ingen særlig service. Vi køber flere enheder for at opnå en 100% dækning af landingsbane området i lufthavnen."
Robert Romanowicz, Operational Duty Team Head
Polish Airports State Enterprise, Okecie Airport, Warsaw, Polen
Problem: Diverse fugle
"Jeg er glad for at kunne meddele Dem, at (Bird Gard Super Pro Amp)-systemet har vist sig effektiv. De formindsker effektivt antallet af fugle-fly kollisioner under take-off og landing. Som et resultat af Bird Gard´s effektivitet  har vi, her hos Warszawa lufthavn, bestilt yderligere tre Bird Gard Super Pro Amp´s til opstilling ved taxi banen. Selve systemet er nemt at betjene og kan indstilles til den aktuelle situation i lufthavnen. Bird Gard systemet påvirker ikke vores high-tech udstyr der anvendes i lufthavnen, herunder meget sofistikerede udstyr."
Sylwester Kubik
Katowice International Airport, Katowice, Polen
Problem: Diverse fugle
"Testen af Bird Gard Super Pro Amp på den internationale lufthavn i Katowice, opfyldte 100% vores forventninger. På test området og inden for en radius af 250 meter var alle fuglene væk og dette resultat fortsatte gennem testen.  På grund af de vellykkede resultater af Bird Gard enheden, har lufthavnens ledelse truffet beslutning om at tilkøbe yderligere tre Bird Gard Super Pro Amp. "
Pawel Wojda, Direktør MPL Katowice
Internationale lufthavn Sheremetyevo, Sheremetyevo, Rusland
Problem: Diverse fugle
"I 2004, investerede vi, den Internationale Lufthavn, Sheremetyevo i "Bird Gard" for at skræmme fugle væk fra airdromen med henblik på ornitologisk flysikkerhed. I denne periode har de angivne installationer vist deres effektivitet og pålidelighed i drift. Brugen af "Bird Gard" anlægget i en kompleks sammensætning med andre repellenter har forbedret flysikkerheden i de ornitologiske fområder på Sheremetyevo Lufthavn."
David Buchanan, Owner

 

Hvis du ønsker hjælp til at finde den rigtige BirdGard til netop dit fugle problem kan du klikke her.

For personlig hjælp, ring 2424 1482 alle hverdage mellem 8:00 og 17:00.

Køge

    Vandstjernevej 34,
        4600 Køge

   Tlf.: 2424 1482
  insekta@email.dk

Aarhus

   Tlf.: 2424 1482
  insekta@email.dk

København

   Tlf.: 7020 5571
  insekta@email.dk

Bliv ringet op *skal udfyldes

Birdgard
Please let us know your name.
Please write a subject for your message.
Invalid Input
Please let us know your email address.
Please let us know your message.
naturen mod naturen.